Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Politie zoekt getuigen van gewapende straatroof in Almere HavenDe politie is opzoek naar getuigen van een gewapende straatroof waarbij een fietser van zijn bezittingen werd ontnomen op het Archerpad. Zaterdagavond rond 19.00 uur fietste een 17-jarige jongen uit Almere over het Archerpad waar hij werd tegengehouden door twee onbekende mannen. Zij bedreigden hem met een wapen en eisten zijn bezittingen op. Nadat het slachtoffer deze had afgegeven, gingen de verdachten er vandoor in de richting van het Sturmeypad.

Signalement

En van de verdachte heeft een lichtgetint uiterlijk en was gekleed in een blauwe jas met grijze mouwen. Ook droeg hij een rode sjaal. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend. De politie verzoekt een ieder die meer informatie heeft om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties