Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

13-jarig meisje slachtoffer van gewapende straatroof bij station Almere Oostvaarders  Een 13-jarig meisje is dinsdagmiddag beroofd bij station Almere Oostvaarders. De politie is opzoek naar getuigen. Rond 16.45 uur liep het meisje naar de trein toen een onbekende man haar vastgreep en haar bedreigde met een steekwapen. Hierbij moest hij haar waardevolle spullen afstaan.

Signalement

De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een gespierd postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. De man was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts zonder opdruk. Verder droeg hij een horloge met de kleuren zwart en blauw.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien en verzoekt hen om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties