Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

11-jarige Yannick uit Tussen de Vaarten mag dansen in HollywoodDe 11-jarige Yannick Buitenweg uit Tussen de Vaarten†mag volgend jaar meedoen aan de World Championship of Performing Arts (WCOPA) in Hollywood in de categorieŽn Dance Hiphop/Funk en Dance Open Junior.

Almeerse Kei

Afgelopen vrijdag†kreeg Yannick nog uit handen van burgemeester Weerwind een kinderlintje uitgereikt voor zijn bijzondere prestaties. Zo bemachtigde de talentvolle Almeerder afgelopen zondag nog de eerste plaats in UDO Battle Advanced in Uitgeest waar hij meedeed aan de categorie tot en met 14 jaar.

WCOPA

De kampioenschappen kunnen gezien worden als Olympics van verschillende podiumkunsten als dans, zang, acteren, modelling en andere kunsten. In juli worden deze kampioenschappen voor de 21ste keer gehouden in Hollywood. Net zoals bij de Olympische Spelen zullen de deelnemers uit 52 verschillende landen strijden voor het goud waarbij ook een professionele jury afkomstig van verschillende delen uit de hele wereld bij zijn. Doordat Yannick is geselecteerd als finalist, mag hij meedoen aan verschillende bootcamps die worden gegeven door verschillende choreografen. Ook maakt hij kans op een beurs voor een dansopleiding.

Sponsoren

Voordat Yannick kan deelnemen aan de kampioenschappen, zoekt hij nog naar sponsoren om alles te kunnen realiseren. Zo is er een bedrag nodig om de inschrijving te kunnen betalen, maar ook de outfits tijdens de kampioenschappen, het hotel en zijn vliegticket. Mogelijke geÔnteresseerden voor de sponsoring kunnen zich melden via onze redactie, om de geÔnteresseerden in contact te brengen met de ouders van Yannick.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties