Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Almere Centrum in december in teken van 'Feestshoppen'
Laatste update: maandag 28 november 2016 - 12:48 uur


De gehele maand december staat Almere Centrum in het teken van 'Feestshoppen'. Naast de mooie verlichtingen door heel Almere Centrum en speciale aanbiedingen in de winkels, start de feestmaand komende vrijdag met een extra koopavond. Ook wordt komende zaterdag de schaatsbaan op het Forum weer geopend en wordt op spectaculaire wijze de feestverlichting ontstoken. Verder treden op zaterdag 17 december verschillende kerstkoren op, zijn er nog extra koopavonden op 22 en 23 december en zijn er tijdens deze extra koopavonden ook nog diverse dansoptredens en straattheater in kerststijl. In de Foodpassage zullen op elke zaterdag in december van 12.00 uur tot 16.00 uur workshops voor kinderen worden gegeven.

Onthulling feestverlichting

Zaterdagmiddag wordt om 17.00 uur op het Forum de feestverlichting met een spectaculaire openingsshow onthuld: dit zal gebeuren met kettingzagen, ijsmuren, feestelijke zang en een mega groot verlicht rendier.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.