Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Shell in Almere Buiten flink uitgebreid met vers brood, avondmaaltijden en zitplekkenHet volledige vernieuwde Shell station Kaspers in Almere Buiten heeft afgelopen vrijdag haar de deuren geopend met het shopconcept Deli by Shell. Het station is daarmee een rustpunt voor mensen onderweg. Naast de brandstoffen en lekkere koffie biedt het Deli by Shell-station namelijk onder meer versgebakken broden, gezonde snacks, Starbucks On The Go koffie, lekkere avondmaaltijden om mee te nemen en zitplekken om even te lunchen. Kaspers is één van de acht stations in Nederland dat volgens dit concept is ingericht en daarmee een bredere rol in de omgeving kan gaan vervullen.

Vernieuwd concept

In het nieuwe concept staan naast het persoonlijke contact tussen de gasten en medewekers van het Shell station, de verse producten centraal. Zo wordt brood ter plekke gebakken, is het aanbod van gezonde en duurzame etenswaren uitgebreid en zijn veel producten geschikt gemaakt voor zowel consumptie ter plekke, onderweg als thuis en voor elk ander moment van de dag. "We zijn trots met het vernieuwde shopconcept wat wij onze gasten kunnen bieden. Doordat gasten nu rustig de tijd kunnen nemen om hun broodje en of snacks te nuttigen, hebben we het gevoel dat we dichter bij hen komen te staan. Daarnaast is het heerlijk dat we de gehele dag in een station staan waar het naar een verse bakker ruikt", aldus Rob Bil, retailer van Shell Kaspers.

Klant staat centraal

Deli by Shell maakt deel uit van het Welkom bij Shell-programma dat gericht is op de verbetering van de klantbeleving. "We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de service op onze stations. Hierbij speelt aandacht voor de shop een belangrijke rol. De consument van nu wil bij ons terecht kunnen voor een gevarieerd aanbod aan lekker en verantwoord eten en drinken, in een prettige omgeving. Vorig jaar zijn we gestart met de eerste verbouwingen volgens het Deli by Shell retailconcept, waarop we met nieuwe inzichten verder hebben gebouwd. In deze tweede reeks passen we die inzichten toe om onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen", aldus Ewout Eelkman Rooda, manager Convenience Retail Shell Benelux en Frankrijk.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties