Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Winactie: maak kans op twee kaarten voor Opvliegers 2!
Laatste update: dinsdag 29 november 2016 - 13:25 uur


De OPVLIEGERS zijn terug! Dit keer met een geheel nieuwe vakantie. Gingen de hartvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen naar Bali, in Opvliegers 2 gaan ze op wintersport! Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je midden in de overgang zit en last heb van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? Met Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume

Win kaarten!

Wil jij kans maken op twee kaarten voor Opvliegers 2 op woensdag 18 januari 2017 in Kunstlinie Almere Flevoland? Dat kan! Het enige wat jij hoeft te doen is de foto te liken en te delen die wij hebben geplaatst op Twitter (klik) en Facebook (klik). Zo maak je automatisch kans op de prijs. Met de winnaar nemen wij op maandag 05 december 2016 contact op.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.