Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

32-jarige man mishandeld in Faunabuurt, politie zoekt getuigenWoensdagavond is een 32-jarige man mishandeld door een drietal jongens op de Haasweg. De politie is opzoek naar getuigen. Rond 19.10 uur liep de man over de Haasweg, toen hij uit het niets werd aangevallen voor 3 jongens. Het slachtoffer viel op de grond en werd meerdere malen geschopt en geslagen. Vervolgens wist de man te ontkomen en gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer had letsel aan zijn gezicht en ook zijn jas was gescheurd. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan.

Signalementen

De 3 jongens hebben allen een licht getinte huidskleur, hebben donker haar en zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. Zij droegen donkere jassen. Twee van hen hadden een lichte broek aan

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen en roept hen op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties