Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval op Hogering
Laatste update: vrijdag 02 december 2016 - 13:33 uur


Vrijdagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Hogering waarbij één persoon zwaargewond is geraakt. Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren gekomen, bleken er twee personen in het voertuig te zitten van wie één niet meer bij kennis was. Beide personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. Het verkeer is enige tijd omgeleid vanwege de afzettingen.

Glad op de weg

Ondanks dat de oorzaak van het ongeval nog niet bekend is, valt het volgens de politie op dat er de laatste dagen meerdere aanrijdingen hebben plaatsgevonden waarbij een glad wegdek een rol kan spelen. De politie adviseert weggebruikers om de snelheid en de afstand tot de voorliggers aan te passen in dit soort situaties.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.