Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Mannen uit Flevoland beoordelen partner met gemiddelde 7,6Iets minder dan de helft van de mannen uit Flevoland zegt vreemdgaan nooit te overwegen (42%), zelfs niet wanneer hij de lakens mag delen met een prachtige BN'er. De meeste mannen uit Flevoland die vreemdgaan met een BN'er wél zouden overwegen, zeggen dat zij Katja Schuurman niet zouden kunnen weerstaan (17%). Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men. Op een gedeelde tweede plaats van favoriete bekende Nederlandse vrouwen staan Chantal Janzen en Fatima Moreira de Melo (13%). Opvallend, want bij 32% alle Nederlandse heren is Chantal Janzen de favoriet. Op een derde plaats kiezen de Flevolanders voor Annechien Steenhuizen (8%).

Man uit Flevoland tevreden over het innerlijk en uiterlijk van zijn partner

Mannen uit Flevoland beoordelen het innerlijk en uiterlijk van hun partner gemiddeld met een mooie 7,6. Bijna 8% van de mannen uit Flevoland beoordeelt zijn partner zelfs met een perfecte score: namelijk een 10. Het hoogste cijfer wordt in Zuid-Holland gegeven, namelijk een 8,2.

Partner is geen tijger tussen de lakens

Drie van de tien mannen uit Flevoland heeft minder dan één keer per maand seks (29%). Bijna een kwart heeft juist weer twee tot drie keer per week seks. Over het algemeen is de man uit Flevoland met een relatie tevreden over zijn seksleven. Zo'n 31% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven. 23% is minder tevreden, zij hebben weinig gemeenschap of vinden dat zij altijd het initiatief moeten nemen. Van alle mannen uit Nederland zijn de mannen uit Flevoland en Drenthe de enige waar niemand aangeeft dat zij thuis een tijger tussen de lakens hebben.

Zijn droomvrouw komt uit de Benelux

De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man 'gewoon' Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Maar 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten. Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de website van Only For Men »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties