Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

75-jarige vrouw neergestoken door 81-jarige man in BouwmeesterbuurtDinsdagmiddag is een 75-jarige vrouw neergestoken in een woning aan de M.J. Granpré Moièrestraat in de Bouwmeesterbuurt. Na de steekpartij stelde de politie direct een onderzoek in, waarbij de omgeving werd afgezet. Omdat het gerucht ging dat de verdachte nog in de woning zou zijn, werden uit voorzorg omliggende woningen ontruimd en viel de politie vervolgens de woning binnen.

Ruzie

Het tweetal zou ruzie hebben gehad, welke uit de hand is gelopen. Omdat er een gerucht ging dat de man een gaskraan open wilde draaien, heeft de brandweer in de woning nog diverse metingen uitgevoerd. De vrouw is met haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog steeds opzoek naar de verdachte.
Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties