Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Video] Zwartrijder mishandelt conductrice tussen Muziekwijk en Almere PoortDe politie heeft dinsdagavond via het televisieprogramma Opsporing Verzocht van een man die in een trein onderweg van Almere Muziekwijk naar Almere Poort een 27-jarige conductrice mishandelde. De politie hoopt door het verspreiden van de beelden dat mensen de man herkennen en kunnen aangeven om wie het gaat.Het incident vond plaats op zondag 19 juni 2016 rond 22.45 uur.

Controle

Te zien is hoe de conductrice het vervoersbewijs van de man wilde controleren. Wanneer de man wel een OV-Chipkaart heeft maar daarmee niet was ingecheckt, vertelde de conductrice dat zij de man een boete wil geven en daarvoor zijn gegevens nodig heeft.

Escalatie

Wanneer de man zijn OV-Chipkaart terug wil maar de conductrice dat weigert, gaat de man intimiderend voor de conductrice staan. Wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen onder toeziend oog van andere reizigers, doet de conductrice het verzoek aan de man om simpelweg de trein te verlaten gezien de trein net aankwam bij Almere Poort. Nadat de conductrice de man nog attendeerde op een tasje die de man bijna vergat, pakt de man het tasje met daarin een bak eten en slaat daarmee in het gezicht van de conductrice.

Signalement

De man is donkergetint, circa 1.90 meter lang en kaal. Hij heeft een gespierd postuur, zwarte tatoeages in zijn nek en een gouden bovenhoektand. Tips kunnen gemeld worden via de tiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Video


Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties