Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

17-jarige jongen aangehouden na mishandeling, beroving en bedreiging in StedenwijkDe politie heeft dinsdagavond een 17-jarige jongen aangehouden op de Sappemeerstraat nadat een 30-jarige vrouw uit Almere met een steekwapen werd bedreigd, mishandeld en beroofd werd van haar tas. Rond 21.50 uur fietste de Almeerse richting het Spoorbaanpad. Toen zij net voor de Sappemeerstraat was, zag zij twee mannen op haar af komen die vervolgens de weg blokkeerden waardoor zij moest stoppen. Zij pakte haar fiets vast en eisten vervolgens haar spullen op. En van de twee dreigde hiermee met een steekwapen. Toen de vrouw niet mee wilde werken, werd zij geduwd en geslagen. En van de verdachten trok aan haar tas waardoor het slachtoffer viel. Het tweetal is vervolgens met haar tas verdwenen in een steegje. Het slachtoffer is nog achter het tweetal aangefietst in het steegje, maar kwam daarbij ten val. Toen zij om hulp viel, hebben omstanders haar geholpen en de politie ingeschakeld.

Zoektocht

In de omgeving zochten agenten naar de verdachten waarbij een 17-jarige jongen voldeed aan het signalement en is aangehouden. De jongen zit nog vast voor verder onderzoek.
Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties