Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Nieuwjaarsduik in Almere Haven: doe je mee?Op zondag 1 januari wordt voor de 34e keer de nieuwjaarsduik gehouden in Almere Haven. Om 12.00 uur wordt door burgemeester Weerwind het startschot gegeven voor de sportievelingen die het nieuwe jaar fris willen beginnen. Ook dit jaar worden er weer Unox-mutsen en duikdiploma's uitgedeeld. Daarnaast is de PvdA aanwezig om glühwein en warme chocolademelk uit te delen aan de deelnemers van de duik.

Verkleed

De duik wordt gehouden op het Surfstrand in Almere Haven en vrijwel iedereen kan meedoen aan de duik. "Iedereen mag meedoen mits ze gezond zijn en geen hartklachten hebben. Kinderen mogen meedoen onder begeleiding van een ouder en als zij een zwemdiploma hebben. We zouden het leuk vinden als de deelnemers dit jaar verkleed het water induiken", aldus de organisatie.
Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties