Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

25-jarige vrouw beroofd op Spoorbaanpad, politie zoekt specifieke getuigenWoensdagmiddag is een 25-jarige vrouw beroofd op het Spoorbaanpad door twee mannen. De politie zoekt getuigen. Rond 16.55 uur liep de vrouw over het fietspad van het Spoorbaanpad. Zij had net de Hoogezandbrug verlaten en bevond zich ter hoogte van het Leger des Heils, waar zij werd geconfronteerd met twee onbekende mannen. De mannen bedreigden haar en beroofden de vrouw van haar persoonlijke bezittingen. Beide verdachten renden hierna weg via de Hoogezandstraat in de richting van het Ter Apelpad.

Signalementen

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
  • Verdachte 1 is een donkergetinte man, heeft een smal postuur, is circa 1.75/1.80 meter lang, tussen 16 en 20 jaar oud en gekleed in een zwarte lange jas en zwarte joggingbroek met witte streep. Op zijn hoofd droeg deze verdachte een zwarte muts. De man viel op door zijn smalle gezicht met een opvallende grote ronde neus.
  • Verdachte 2 is een donkergetinte man, is forser van postuur, 1.70/1.75 meter lang en tussen de 16 en 20 jaar oud. De man was gekleed in een zwarte jas en joggingbroek. Hij droeg zwarte schoenen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. In het bijzonder zoekt de politie een jong stel dat uit de richting van het station kwam. De vrouw had donkerblond krullend haar en droeg dit los. Zij had een korte lichtkleurige jas aan. De man was gekleed in een dikke lichtgrijze jas. En van hen droeg een lichtbeige broek Tips? 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties