Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

14-jarige jongen beroofd en bedreigd met steekwapen in Muziekwijk14-jarige jongen beroofd en bedreigd met steekwapen in Muziekwijk Woensdagmiddag is een 14-jarige jongen beroofd en bedreigd met een steekwapen op het Haydnplantsoen. De politie zoekt getuigen. Rond 15.15 uur liep de jonge Almeerder vanaf de bushalte aan het Haydnplantsoen in de richting van zijn school aan de Bachweg. Vlak na de daar gelegen brug werd hij plotseling vastgepakt en bedreigd met een steekwapen. Na de beroving vluchtte de verdachte weg in de richting van een steeg.

Signalement

De verdachte wordt circa 16 jaar oud geschat en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij was gekleed in een rood jack met een grijze capuchon en een lichtblauwe spijkerbroek.

Getuigen gezocht

De politie is opzoek naar getuigen en roept hen op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties