Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

[Foto's] Raadspen voor beste raadsvoorstel uitgereikt aan Renze Borkent
Laatste update: vrijdag 16 december 2016 - 10:25 uur


Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag is de raadspen uitgereikt, een jaarlijkse uitreiking voor het beste raadsvoorstel van 2016.

De gemeenteraad wil met het uitreiken van deze raadspen haar waardering uitspreken voor het werk van alle ambtenaren.

Winnaars
De eerste prijs ging naar Renze Borkent met een raadsvoorstel over de woningbouwsegmentering. De tweede prijs ging naar Hans Maassen met zijn raadsvoorstel over Meerjarig Infrastructuur Programma Almere (MIPA) en de derde prijs ging naar Sandra Butter met haar raadsvoorstel over het kleurenbehoud in de Regenboogbuurt.

Over de winnaar, Renze Borkent, zegt het juryrapport dit jaar het volgende: "de winnaar stelt de norm. En hij legt de lat hoog. Geen letter te veel. Geen woord verdwaald. Alle puntjes op de i. Kort en krachtig. Met een heldere verhaallijn in begrijpelijke taal. Een structuur die richting geeft. Inzicht in keuzes en consequenties. Een schoolvoorbeeld. Een raadsvoorstel dat staat als een huis."

De raadspen werd voor het vijfde jaar op rij uitgereikt.

genomineerden-raadspen

Foto: Alle genomineerden


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.