Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Eerste jaar van Dominiquestaarten goed verlopen
Laatste update: maandag 02 januari 2017 - 12:38 uur


Het eerste jaar van Dominiquestaarten in Almere Stad is goed verlopen. Sinds de opening van de winkel eind april 2016, lopen de zaken goed. "Voornamelijk komen mensen in de winkel voor de bruidstaarten", aldus eigenaresse Dominique Luchies. "Alhoewel we ook cheesecakes, bonbons, pindarotsen, cupcakes, sweettables en niet van echt te onderscheiden suikerbloemen maken, willen we ons in het nieuwe jaar iets meer focussen op bruidstaarten gezien daar veel vraag naar is."

Speciaal ontworpen

Bij Dominiquestaarten wordt elke bruidstaart ontworpen op basis van de wensen van het bruidspaar: "middels een vrijblijvende bruidsproeverij komen we er achter wat de exacte wensen van het bruidspaar zijn. Zo leren zij de taart van binnen en buiten kennen", aldus Luchies. Dominiquestaarten is gevestigd aan de Zadelmakerstraat in Almere Stad.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.