Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

13-jarige jongen moet zich uitkleden bij gewelddadige straatroof in De WierdenMaandagavond kon een verdachte aangehouden worden op verdenking van een straatroof bij bushalte De Wierden in Almere Haven. Rond 22.00 uur stapte een 13-jarige jongen de bus in bij station Almere Haven. Bij bushalte de Hoven stapte een groepje jongens in. Toen de jonge Almeerder bij De Wierden uitstapte, kwam het groepje achter hem aan. Het slachtoffer wilde op zijn fiets wegfietsen, maar iemand uit het groepje pakte zijn mobiele telefoon af waarna zijn fiets werd vastgepakt. Het groepje wilde dat de Almeerder meeging naar een steeg verderop. In de steeg moest het slachtoffer enkele kledingstukken uittrekken waarbij hij werd geslagen. Vervolgens lieten ze hem gaan en fietste hij naar huis waarbij de politie werd ingeschakeld.

Aanhouding

Na onderzoek kwam er een 16-jarige verdachte naar voren. Deze jongen uit Almere werd in zijn woning aangehouden en is vastgezet. Het onderzoek naar de andere verdachten is in volle gang.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties