Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto] Arie Koomen breekt neus tijdens NieuwjaarsnachtArie Koomen is het nieuwe jaar niet goed begonnen. De Almeerder viel tijdens Nieuwjaarsnacht van zijn fiets op Terschelling. "Gelukkig heb ik het nooit van mijn uiterlijk moeten hebben. Lig nu lekker op de bank te netflixen en HBO-en", schrijft de standup-comedian bij een foto van zijn gehavende gezicht.

'Fietspad koppen'

De 48-jarige Almeerder was tijdens zijn kerstvakantie op Terschelling. Koomen geeft het advies mee aan anderen om nooit een fietspad te koppen. Als gevolg van de valpartij hield hij er naast een gebroken neus een zere duim, dikke knie en een bult op zijn voorhoofd aan over. [caption id="attachment_16122" align="alignnone" width="526"]Foto: Arie Koomen Foto: Arie Koomen[/caption]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties