Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Nieuwe advertentietarieven bij Almere NieuwsHet nieuwe jaar is begonnen, hiep hoi! Dat is voor ons reden geweest om de advertentietarieven van Almere Nieuws eens flink aantrekkelijker te maken! In vergelijking met begin januari 2016 hebben we onze bezoekersaantallen met maar liefst 56 procent weten te verdubbelen. Daardoor hebben we onze advertentietarieven aangepast naar een nieuw, aantrekkelijker tarief waarbij er betaalbaar een grote groep mensen bereikt kan worden.

Nieuw: bundels

Handig voor bedrijven is dat er vanaf heden zogenoemde bundels ingekocht kunnen worden. Dit is handig voor wanneer je plannen hebt om meerdere evenementen in het jaar te willen promoten. Het aantrekkelijke aan de bundels is dat deze voordelig worden aangeboden en je dus op een fikse korting kunt rekenen!

Januari korting

Om het nieuwe jaar te vieren, bieden we in januari ook nog eens 10 procent korting aan! Zo ben je dus nóg voordeliger uit. ? Adverteren bij Almere Nieuws kan al vanaf 4,50 euro. Meer informatie vindt je op onze advertentiepagina.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties