Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Jongetjes die zouden zijn bekogeld met illegaal vuurwerk, hebben vuurwerk zelf afgestokenDe twee jongetjes die beweerde dat zij werden bekogeld door vuurwerk waardoor één van de jongetjes tweedegraads brandwonden opliepen, blijken het vuurwerk zelf te hebben afgestoken. Dat meldt de politie. Maandagmiddag rond 16.40 uur speelden de twee vriendjes met elkaar in een speeltuintje aan de Jan van Goyenstraat. Het verhaal dat een groep tieners vuurwerk naar hen hebben gegooid blijkt niet te kloppen. De jongetjes bleken illegaal vuurwerk (cobra's) op straat te hebben gevonden en hebben hier vervolgens het kruit uit gehaald en aangestoken. Hierdoor ontstond er een steekvlak waardoor één van de jongetjes brandwonden opliep.

Geschrokken

Omdat de twee jonge Almeerders zo geschrokken waren van de gebeurtenis, hebben ze een verhaal verzonnen dat een groep jongens vuurwerk naar hen hadden gegooid. De politie heeft met de jongens en hun ouders een gesprek gevoerd over wat er is voorgevallen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties