Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Code oranje: gemeente druk met strooien in AlmereDe gemeente Almere is druk bezig met strooien in de stad vanwege de sneeuw en gladheid door ijzel. Vrijdagavond, vrijdagnacht en zaterdagochtend zijn strooiwagens bezig met het strooien van doorgaande wegen, dreven, en busbanen. Volgens het KNMI zal de gladheid aan het einde van de ochtend weer verdwijnen.

Code oranje

Het KNMI heeft voor zaterdag code oranje ingesteld voor heel Nederland vanwege het winterse weer. Voor regio Flevoland is code geel van kracht tot minstens zaterdagmiddag 16.00 uur.

'Ga niet de weg op'

Rijkswaterstaat adviseert mensen die niet per se de weg op hoeven, om hun reis uit te stellen. Zo hebben er op verschillende plekken al aanrijdingen plaatsgevonden. Wanneer men er toch voor kiest om de weg op te gaan, wordt er geadviseerd om de snelheid aan te passen en voldoende afstand te houden. Maak jij zaterdag foto's van het winterse weer? Stuur ze in via [email protected] of een privébericht op Facebook!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties