Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

12-jarige jongen beroofd en mishandeld door drietal bij station OostvaardersZaterdagavond is een 12-jarige jongen uit Almere beroofd en mishandeld bij station Oostvaarders. De politie is zoekt naar getuigen. Rond 23.55 uur stapte de jongen uit een bus en werd vervolgens aangesproken door 2 onbekende jongens. Zij trokken hem mee naar een verderop gelegen bushalte en sloegen de jongen vervolgens in het gezicht. Vervolgens kwam er een derde persoon bij staan waarna zijn bezittingen werden afgenomen. Na de mishandeling en beroving is het drietal op de vlucht geslagen.

Signalement

  • Verdachte 1 is een man van ongeveer 17 jaar met een licht getint uiterlijk. Hij heeft een breed postuur en is ongeveer 1.80 lang. Hij droeg zwart kleurige kleding en had een capuchon op.
  • Verdachte 2 is een man van ongeveer 18 jaar met een getint uiterlijk. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang.
  • Verdachte 3 is een man van ongeveer 18 jaar met een negro´de uiterlijk. Hij heeft een smal postuur en is ongeveer 1.85 meter lang.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar mensen die meer weten over het incident en roept hen op om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Voortaan pushmeldingen ontvangen bij 112-nieuws? Klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties