Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Hond gestolen uit woning in Almere Poort
Laatste update: woensdag 18 januari 2017 - 15:29 uur


Afgelopen maandag is uit een woning aan de Fortunastraat in Almere Poort een hond gestolen. Het baasje van de hond hoopt dat er mensen zijn die haar hondje Sky hebben gezien of weten wie de dader is. "Sky is maandag rond 12.00 uur 's middags uit huis gestolen, het was een gerichte diefstal want er is namelijk niets verplaatst en er zijn geen spullen weggenomen", aldus zijn baasje Miriam. Volgens Miriam zou de hond zijn gestolen door een slanke, blonde man van circa 30 jaar oud.

Signalement

Sky is een border collie reu van 3 jaar oud met bruine ogen en een zwarte neus.Hij is niet gecastreerd, maar wel gechipt. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Een ieder die meer weet over de diefstal kan contact opnemen via 0900-8844.
Voortaan pushmeldingen ontvangen bij 112-nieuws? Klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.