Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Hofweb.nl beste biologische webwinkel van 2017: win een boodschappenpakket!
Laatste update: dinsdag 24 januari 2017 - 15:47 uur


Hofweb.nl is woensdagavond op de landelijke Biobeurs in Zwolle uitgeroepen tot de beste biologische webwinkel van 2017. De webwinkel levert aan een heleboel klanten over Midden-Nederland, zo ook in Almere waar zij meer dan 600 klanten hebben. Niet alleen bezorgt de webwinkel in Almere, maar haalt ook zijn producten uit Almere. Zo levert Stadsboerderij Almere allerlei groene conserven aan de webwinkel.

Win een boodschappenpakket!

Via Almere Nieuws kun jij kans maken op een boodschappenpakket van Hofweb.nl ter waarde van 40 euro. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel: like onze Facebookpagina door op onderstaande button te klikken en deel vervolgens DEZE foto op je eigen Facebook. De winnaar wordt op 01 februari 2017 op de hoogte gesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.