Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Drie tieners aangehouden na gewelddadige beroving op GeuzenpadIn de nacht van zaterdag op zondag hield de politie drie verdachten aan op verdenking van een straatroof in Tussen de Vaarten. Eerder die nacht werd een Almeerder met geweld beroofd van onder andere zijn telefoon en portemonnee. Rond 02.20 uur meldde het slachtoffer dat hij en een vriend zojuist beroofd waren. De twee waren op de fiets toen ze op het Geuzenpad ineens van hun fiets getrokken werden door drie jongens in het donker gekleed. Hierbij was de Almeerder meerdere keren geslagen, zijn vriend wist weg te fietsen. Met onder andere de telefoon en portemonnee van het slachtoffer waren de drie weggerend.

Achtervolging

Agenten zochten in de omgeving op het Overdijkinkpad in de Bouwmeesterbuurt waar zij drie jongens zagen die aan het signalement voldeden. Bij het zien van de agenten zetten de drie het op een rennen. Na een korte achtervolging konden de drie aangehouden worden. De verdachten zijn twee jongens van 15 jaar uit Almere en een 14-jarige jongen uit Biddinghuizen. Bij één van hen werd de telefoon en portemonnee van het slachtoffer terug gevonden. De drie zitten vast voor nader onderzoek. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis geweest om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties