Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Nog één week: wie wordt de conciërge van het jaar?Leerlingen, ouders en docenten hebben nog één week de tijd om hun favoriete conciërge te nomineren voor de verkiezingen van de Almeerse conciërge van het jaar. Met de jaarlijkse verkiezing vraagt D66 extra aandacht voor deze belangrijke medewerkers op scholen. "Ieder jaar ontvangen we hartverwarmende reacties van scholieren, ouders, docenten en zelfs schoolbesturen," zegt D66-raadslid Martine van Bemmel.

Honderden e-mails

Volgens Van Bemmel zijn er al meer dan 500 e-mails binnengekomen met de meest uiteenlopende verhalen: "Conciërges weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. Ook dit jaar blijkt weer uit de reacties dat de conciërges, of de ouders die deze taken vrijwillig op zich nemen, echt het verschil maken voor de school en de leerlingen." Iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren, dit kan door een mailtje te sturen aan [email protected] met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school waar de conciërge werkzaam is. Nomineren kan tot en met dinsdag 31 januari, de winnaar wordt op vrijdag 10 februari bekend gemaakt.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties