Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Omstanders grijpen in nadat hond door ijs zakt in NoorderplassenMaandagmiddag hebben omstanders een hond uit het ijskoude water in Noorderplassen gered nadat hij door het ijs was gezakt. Volgens de politie was de hond in een oogwenk ontsnapt en vervolgens het ijs op gegaan, waar hij doorheen zakte. Toen de hond vervolgens weer op het ijs is gekomen, liep de hond verder en zakte er even later weer doorheen.

Omstanders

Toen de politie ter plaatse kwam, bleken ook omstanders zich in te zetten om het beestje te redden. Zo waren er een aantal omstanders met een kano aangekomen om vervolgens samen met een agent naar het beestje toe te varen. De hond die in paniek was, beet de omstander in zijn hand maar niet veel later kon de agent de hond onder controle krijgen. De hond is in de dierenambulance nagekeken waaruit bleek dat alles met de hond in orde was. De omstander die in zijn hand werd gebeten heeft een bezoekje aan de eerste hulp gebracht.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties