Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

AH-pannenactie in opspraak na dode huisdieren in AlmereSupermarktketen Albert Heijn is met hun pannenactie in opspraak geraakt nadat de Almeerse Cyntha Harms een klacht indiende. Nadat de Almeerse zuurkool had gekookt, vielen haar vogeltjes dood neer en kreeg zij zelf brandende ogen. Cynthia heeft het idee dat haar vogels zijn overleden aan een teflon-vergiftiging. Het is niet de eerst keer dat de pannen van Albert Heijn voor commotie zorgen, er zijn namelijk al eerder vogels overleden na gebruik van de pannen met een anti-aanbaklaag van producent Villeroy & Boch.

Onderzoek

Na aanleiding van de klacht van Cynthia heeft de producent van de pannen een onderzoek ingesteld naar de veiligheid van de pannen en de doodsoorzaak van de huisdieren. Albert Heijn laat in een reactie weten dat het niet aan de pannen zelf ligt maar aan de manier hoe de pan wordt verhit. De supermarktketen ziet daarom ook geen reden om de spaaractie te stoppen of pannen terug te halen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties