Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Viertal beroofd 17-jarige jongen van telefoon op Greta GarboplantsoenWoensdagavond is een 17-jarige jongen beroofd van zijn telefoon, de politie zoekt getuigen. Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding over de beroving waarbij het slachtoffer ter hoogte van het gezondheidscentrum werd tegengehouden door een onbekend persoon. De verdachte had zich onherkenbaar gemaakt door een capuchon over zijn hoofd te trekken. Tijdens de beroving werd de verdachte geassisteerd door 3 andere personen die het slachtoffer vasthielden.

Getuigenoproep

Van de eerste verdachte is enkel bekend dat hij een donkerblauwe jas en blauwe spijkerbroek droeg. De leeftijd van de verdachten wordt geschat op 17 18 jaar. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over deze beroving of de verdachten. Deze personen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties