Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Mike Ebbe (16) mag meedoen aan EK Snooker 2017De 16-jarige Mike Ebbe uit Almere is geselecteerd om mee te doen aan het EK Snooker. Aan de kampioenschappen waarbij deelnemers uit heel Europa meedoen, zal de jonge Almeerder strijden in de categorie onder de 18 jaar. Voor het EK begint, is Mike al druk bezig met trainen: "Mike is al enige tijd bezig met Jong Oranje ter voorbereiding op dit toernooi, om Nederland te mogen vertegenwoordigen", vertelt Aurelia Ebbe.

Ervaringen

De Almeerder speelt pas twee jaar snooker en deed vorig jaar mee aan een interland in Duitsland waar hij de zilvere titel mee naar huis nam. Ook heeft Mike zijn WK debuut beleefd in BelgiŽ waar hij veel ervaringen heeft opgedaan. De Europese Kampioenschappen†vinden plaats van 5 tot en met 8 maart.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties