Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Stichting AAP krijgt ruim 1,3 miljoen euro van Postcode LoterijStichting AAP heeft vrijdagochtend uit handen van Caroline Tensen een cheque ontvangen van ruim 1,3 miljoen euro. De Postcode Loterij schonk het bedrag in aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld Gala.

Verrast

David van Gennep, directeur van Stichting AAP was verrast met het bezoekje van de Postcode Loterij-ambassadeur: "Wat een geweldige verrassing! We zijn allemaal overdonderd en gelukkig met dit nieuws." De schenking wordt besteed aan het beschermen van de berberaap uit Noord-Afrika, die met uitsterven wordt bedreigd. Daar er in 1977 nog zo'n 23.000 berberapen waren, zijn er nu nog maar tussen de 6500 en 9100 over vanwege hun krimpende leefgebied en de handel in babyberberapen. "Dit project zit zo in het hart van onze organisatie. Hier werken we al twintig jaar aan en nu kunnen we echt verschil maken. Het liefst gaan we onmiddellijk aan de slag", vertel Van Gennep.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties