Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Taxichauffeur door klanten mishandeld en beroofd op Evenaar in Almere BuitenIn de nacht van woensdag op donderdag is een taxichauffeur door drie mannen beroofd en mishandeld op de Evenaar. Rond 03.00 uur reed de taxichauffeur met drie klanten in zijn auto op de Evenaar, toen hij ter hoogte van de Makassarweg stopte voor een verkeerslicht. Op dat moment werd hij in zijn auto door één van zijn klanten mishandeld waarbij een andere man het geld afpakte. Het drietal is vervolgens uitgestapt en weggerend in de richting van de Regenboogbuurt en de Bloemenbuurt.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen die meer weten over de beroving of over de vluchtroute van de verdachten. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties