Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] John Hinten verkozen tot conciėrge van het jaarJohn Hinten, conciėrge van vrije School Raphael mag zich de Almeerse conciėrge van het jaar 2016 noemen. Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D66) maakte de winnaar van de verkiezing vrijdagmiddag bekend. "Volgens mij hebben we nooit eerder zoveel mooie tekeningen en steunbetuigingen ontvangen voor een conciėrge. Meester John heeft deze eretitel echt verdiend", vertelt Van Meenen. Hinten werd door leerlingen, ouders en leerkrachten als held onthaald op de school waar hem een bokaal door Van Meenen werd overhandigd. De conciėrge wist nog van niets toen hij in een aula vol met kinderen en docenten met gejuich en liedjes werd onthaald en was duidelijk blij verrast.

Veel inzendingen

D66 Almere organiseerde de verkiezing van Conciėrge van het Jaar voor de vierde keer. Leerlingen, ouders en docenten reageerden massaal op de oproep om hun conciėrge te nomineren. Andere genomineerden waren Bert van den Broek (Echnaton) en Heiko van de Wal (Sterrenschool De Ruimte).

Foto's

IMG_5888 IMG_5897

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties