Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Drie mannen aangehouden na bedreiging met vuurwapen in Almere StadDe politie heeft donderdagavond drie verdachten aangehouden die een vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen. Toen de vrouw thuis kwam na de bedreiging, belde zij direct het alarmnummer en is met haar man weer naar buiten gelopen om het drietal te zoeken, terwijl zij de meldkamer aan de lijn had. Toen zij de verdachten zagen lopen in de buurt, werden er meerde eenheden naartoe gestuurd. Het drietal maakte zich vervolgens uit de voeten nadat zij de agenten opmerkte. Niet veel later zijn zij aangehouden, het vuurwapen is hierbij niet aangetroffen.

Speurhond

Vrijdag werd bij daglicht nog gezocht naar het vuurwapen middels een speurhond, waar in de omgeving van de aanhouding het vuurwapen werd gevonden. Het Openbaar Ministerie heeft de zaak in onderzoek.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties