Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Politie zoekt getuigen van gewelddadige autoroof in De Gouwen
Laatste update: woensdag 15 februari 2017 - 15:07 uur


De politie is opzoek naar getuigen van een gewelddadige autoroof in De Gouwen afgelopen dinsdag. Die avond rond 18.30 uur werd een man met letsel aan zijn hoofd op straat aangetroffen in de buurt van een horecagelegenheid. Na de mishandeling is de autosleutel van de man afgepakt waarna de verdachte er met de auto van het slachtoffer vandoor is gegaan. De auto is vervolgens woensdagochtend teruggevonden in het water aan de Gooimeerdijk.

Tips

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over de mishandeling en roof. Onder andere had een getuige een jongeman in de buurt gezien: dit betreft een blanke jongeman die een pet en opvallend oranje gekleurd trainingspak van FC Barcelona droeg. De politie komt graag in contact met deze jongeman. Hem en getuigen die meer informatie hebben worden verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.