Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gewapende overvaller in Almere Haven probeerde binnen te komen met bos bloemenDe man die afgelopen dinsdag een gewapende overval probeerde te plegen op een woning aan de Kimwierde in Almere Haven, probeerde binnen te komen door de bewoonster van het huis een bos bloemen te overhandigen. Dat meldt de politie. Dinsdagmiddag rond 15.30 uur belde een onbekende man aan. Toen de bewoonster open deed, kreeg zij bloemen van een man waarna zij opmerkte dat de man een op een vuurwapengelijkend voorwerp vasthield. Op dat moment kwamen de twee in gevecht waarna zij beiden op de grond vielen. De man is vervolgens weggerend in de richting van een steeg vlakbij de woning, waar een andere man hem opwachtte om vervolgens samen weg te rennen.

Signalement

De eerste verdachte is een blanke man en heeft kort, blond haar. Hij had geen gezichtsbeharing en droeg een bril van een donker montuur. Verders droeg hij een zwarte jas tot net over zijn heupen. De tweede verdachte droeg een grijs joggingpak.

Getuigenoproep

De recherche zoekt in het kader van het onderzoek naar getuigen en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties