Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Doe mee met de verkiezingspoule en maak kans op prijzen!De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur: op woensdag 15 maart mogen stemgerechtigden weer naar de stembus om hun stem uit te brengen. Bij Almere Nieuws maak je kans op leuke prijzen door de uitslagen te voorspellen! Zo maak je kans op een diner voor twee bij Eet&café Mokum en maak je kans op kaarten voor de Libelle Zomerweek: in totaal worden er 5x2 kaarten weggegeven.

Leuk! Hoe doe ik mee?

Tot en met verkiezingsavond (15 maart om 21.00 uur) kun je op onze speciale pagina van de verkiezingspoule je voorspellingen invullen voor de deelnemende partijen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens uitslagenavond worden de voorlopige uitslagen ook doorgevoerd in het systeem zodat je een beeld hebt van hoe goed je gescoord hebt. Op dinsdag 21 maart maakt de kiesraad de definitieve uitslagen bekend waarna ook de definitieve uitslagen in het systeem worden doorgevoerd en de winnaars van de prijzen bekend zijn. Klik hier om naar de verkiezingspoule te gaan »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties