Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Bewoners Tussen de Vaarten bang voor overlast jongerenDrie bewoners in Tussen de Vaarten zijn een petitie gestart om de komst van 48 containerwoningen in de wijk te voorkomen. Zo zijn de initiatiefnemers Mark Lieferink, AriŽn Izeboud en Frank Berg bang dat de jongeren die de woningen zullen betrekken, voor overlast in de wijk zullen zorgen. Volgens het drietal wonen er voornamelijk ouderen in de wijk en zijn er amper voorzieningen in de buurt voor jongeren waardoor overlast kan ontstaan omdat de woningen een kleine oppervlakte zouden hebben en daarom sneller naar buiten zouden gaan.

Verhuisplannen

Tijdens het verzamelen van handtekeningen voor de petitie zouden sommige bewoners hebben aangegeven zelfs te willen verhuizen of bang zijn dat hun huis in waarde zal verminderen met de komst van jongeren in de wijk. Binnenkort zal het drietal een petitie aan de gemeente aanbieden die door 55 personen is ondertekend.
Maak kans op een diner voor twee bij Eet&Cafe Mokum en 5x2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties