Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

PVV stelt vragen over containerwoningen in Tussen de Vaarten
Laatste update: vrijdag 03 maart 2017 - 16:17 uur


De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld aan de nieuwe containerwoningen aan de Jozef IsraŽlslaan en Therese Schwartzestraat. Zo wil de partij onder andere weten voor welke soort bewoners de containerwoningen bestemd zijn en hoe omwonenden zijn geÔnformeerd over de containerwoningen.

Petitie

Eerder deze week meldde een drietal bewoners in een brief dat zij bang zijn voor overlast in hun wijk gezien er jongeren met begeleiding in de woningen zouden komen, zij zijn van plan om binnenkort een petitie bi de gemeenteraad aan te bieden die is ondertekent door 55 bewoners. Ook zouden sommige bewoners bang zijn dat hun huis verminderd in waarde en zouden sommige bewoners plannen hebben om te verhuizen.
Maak kans op een Videoland-maandabonnement met onze enquÍte, klik hier! Ľ

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.