Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Zoek de schat met SEC Survivals!Zondag 26 maart gaat de zomertijd in en die dag ligt ergens in boswachterij Almeerderhout een schat verborgen. Maar waar en wat zal er in zitten? Lukt het jou om de schat te vinden? Om bij de schat te komen moet je opdrachten uitvoeren, navigeren met een kompas en puzzels oplossen. Je start met pijl en boog. Raak jij met boogschieten de goede ballon? Daarin zit een geheimzinnige schatkaart die je verder helpt. Wat er dan gebeurt blijft nog geheim maar heeft alles te maken met het ingaan van de zomertijd.

Avontuur voor het hele gezin

Het Zomertijd Evenement is leuk voor alle leeftijden en kan goed in gezinsverband worden gedaan. Na afloop kun je nagenieten bij het kampvuur of een mooie boswandeling maken.

Lekker naar buiten

Je kunt van start gaan op zondag 26 maart tussen 11.00 en 16.00 uur. De prijs is € 6,50 per deelnemer vanaf 4 jaar. Wel even reserveren! Kijk voor alle informatie en reserveren op de website van SEC Survivals.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties