Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Prijsvergelijken helpt je aan sneller en goedkoper internetWaarom zou je overstappen naar een nieuwe internetprovider? Omdat het meestal sneller en goedkoper kan! Na het lezen van dit artikel weet je waarom je jouw internetabonnement moet vergelijken met het nieuwste aanbod. Zodat je weet of het slim is om over te stappen. Of niet.

  • Wil je goedkoper internet?
  • Wil je sneller internet?
  • Wil je nieuwe apparatuur?
  • Wil je de nieuwste extra's bij de pakketten in 1 overzicht vergelijken?
  • Wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan vergelijken?
  • Wil je zonder veel gedoe overstappen?
Lees dan verder!

Internetabonnementen vergelijken is complex

Internetabonnementen kun je in vele soorten en maten kiezen. De snelheden voor consumenten variëren van 20 Mb/s tot maar liefst 200 of 500 Mb/s. Kies je een abonnement met of zonder tv en vast bellen? Interactieve tv? Een uitgebreid tv-pakket met allerlei extra's? Maak je gebruik van een combivoordeel?

Wensen veranderen

Het pakket dat vorig jaar ideaal was, kan nu alweer minder goed aansluiten bij jouw huidige wensen. Nieuwe huisgenoten erbij, andere hobby's, vaker thuiswerken. Je internetverbruik verandert. Het aanbod verandert gelukkig ook. De gewenste internetsnelheid blijft bij meeste particulieren en bedrijven stijgen. Voor steeds meer toepassingen gebruik je internet. WhatsApp. Youtube. Netflix series kijken. Online gamen. HD-televisie in meerdere kamers. Videobellen met een vriend uit Amerika.

 Veel concurrentie onder providers

Internetproviders doen hun best om de overstap naar hun abonnementen aantrekkelijker te maken. Met sneller internet. De nieuwste apparatuur erbij. Een gratis monteur voor de installatie. Een aantal maanden flinke korting, noem maar op. De providers moeten ook wel, er is veel concurrentie. Zo is er sinds kort een nieuwe aanbieder op de markt: NLE. NLE is al een paar jaar bekend als prijsvechter op de energiemarkt. En nu dus als prijsvechtende internetprovider. Maar niet alleen NLE is nieuw: T-Mobile heeft de internetdiensten van Vodafone overgenomen. Wij merken dat de gevestigde providers daardoor echt beter hun best moeten doen om klanten te krijgen én te behouden. En daar kan jij mooi gebruik van maken! Het kan je namelijk een veel betere deal opleveren.

Overstappen? Eerst vergelijken!

Prijsvergelijken.nl vergelijkt alle internetabonnementen die beschikbaar zijn op jouw adres. Met behulp van de vergelijker filter je alle opties die jij erbij wilt. In 1 overzicht zie je de werkelijke snelheid van de verbindingen. Je weet precies wat je krijgt en hoeveel het kost. En wanneer je het pakket kunt verwachten als je overstapt. Ga nu gratis internet vergelijken en kies voor jouw beste deal op Prijsvergelijken.nl!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties