Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Achtdaagse megakermis in Almere BuitenDe kermis in Almere Buiten wordt dit jaar groter dan ooit. Zo staan er grotere attracties, zijn er twee meet & greet's voor de allerkleinsten en duurt de kermis maar liefst 8 dagen inclusief 2 eurodagen! Van woensdag 29 maart tot en met woensdag 5 april staat de kermis opgesteld op het evenemententerrein naar het winkelcentrum aan de Evenaar. Omdat het in Almere op woensdag altijd Eurodag is, hebben kermisliefhebbers dit jaar twee keer een dag vol voordeel.

Meet & Greet

Voor de kleine kermisfans is er dit jaar veel te doen: naast attracties als de teacups, minicars en de minizweefmolen is er twee keer een meet & greet. Op vrijdag 31 maart om 19.00 uur komen Buurman & Buurman naar de kermis waarbij de kleintjes op de foto kunnen met de tv-helden. Op maandagavond 3 april om 19.00 uur zal de kermis bezoek krijgen van één van de Pokémon.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties