Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Media036 moet verantwoording afleggen over 70.500 euroStadsomroep Media036 moet verantwoording afleggen over 70.500 euro aan subsidie dat de omroep heeft ontvangen. Dat zei wethouder Frits Huis donderdagavond tijdens de wekelijkse Politieke Markt. De omroep ontving vorig jaar 47.000 euro aan subsidie en ontving dit jaar een subsidie 23.500 euro. Volgens Huis heeft de omroep vier weken de tijd om verantwoordelijk af te leggen: "Als we niet tevreden zijn met de antwoorden, kunnen we een juridisch traject starten om hen desnoods hoofdelijk aansprakelijk te stellen", aldus Huis.

Opheffen

Media036 zal binnenkort worden opgeheven nadat voorzitter Willem Miermans besloot om zijn werkzaamheden als voorzitter neer te leggen. Omdat de omroep volgens eigen zegge werd tegengewerkt door de omroep, zagen de overige bestuursleden geen toekomst meer in de omroep.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties