Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Marcel en Edwin van Ommen beste zelfstandige supermarktondernemers van FlevolandMarcel en Edwin van Ommen van PLUS van Ommen inAlmere Muziekwijkzijnvoor de derde maal op rij uitgeroepen totde beste zelfstandige supermarktondernemers van Flevoland. Dat maakte het Vakcentrum afgelopen vrijdag bekend. De winnaars zijn succesvol in hun marktgebied en onderscheiden zich door een duidelijke visie op de toekomst, trendsettend en hun aandacht voor klanten en personeel. Zij mogen zich de komende twee jaar de beste zelfstandige ondernemers in foodretail noemen. Zij strijden samen met de winnaars van de andere provincies verder voor de prestigieuze ZOZ Award.

ZOZ Award 2017-2018

De ZOZ Award competitie is een initiatief van het Vakcentrum:De ondernemers worden op allerlei onderdelen beoordeeld, zoals werkgeverschap, ondernemerschap, klanten, assortiment en innovatie. Daarnaast telden medewerkerstevredenheidsonderzoeken en klantentevredenheidsonderzoeken mee voor het vaststellen van de beste ondernemer per provincie. Van Ommen: "Het is een pittige wedstrijd en ik ben dan ook echt trots op deze prijs. Het is een erkenning voor onze inzet, waarmee we voor de klanten en de lokale gemeenschap het verschil proberen te maken." Klanten van Van Ommen beoordeelden de supermarkt erg goed. Opvallend is ook de lokale betrokkenheid die de PLUS ondernemers uit Almere hebben: "We staan altijd open voor goede initiatieven en proberen een steentje bij te dragen." Tijdens de lustrum-editie deed een recordaantal van bijna 200 zelfstandige supermarktondernemers mee aan de competitie: onderscheidend ondernemerschap leeft.

Door naar de eindstrijd

Medio april wordt de top-3 bekend gemaakt, uiteindelijk wordt op woensdag 10 mei de winnaar van de ZOZ Award bekend gemaakt. Plus-0011_1500px

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties