Tino Martin druk met voorbereiding voor concert van zijn dromen in Ziggo Dome


Op zaterdag 10 juni staat Tino Martin in de Ziggo Dome in Amsterdam. De 33-jarige zanger uit Den Haag beschouwd het concert als concert van zijn dromen, een rasartiest die in korte tijd uitgegroeid is tot een uniek geluid met een eigen repertoire in Nederland. Daar waar hij in 2015 'pas' doorbrak met zijn single 'Jij Liet Me Vallen' en vorig jaar in een uitverkochte HMH stond waar plek was voor 6000 Tino-fans, is het in juni tijd voor het grotere werk: de Ziggo Dome vullen met 17.000 muziekliefhebbers. In Almere is Tino ook geen onbekende: tijdens het Bevrijdingsfestival van vorig jaar stond de zanger voor een bomvolle Grote Markt waar het publiek zijn hits makkelijk wist mee te zingen en zong eerder al in cafés als Eerste Rang en Café Plein 19.

Voorbereidingen

Met nog een krappe drie maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang: "op dit moment is Tino druk met de samenstelling van de setlist: welke nummers gaat hij doen en welke niet? Welke medleys worden er gezongen?", laat zijn management weten. Ook is Tino in gesprek met de gastartiesten waarvan de namen nog even geheim worden gehouden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert gaat goed: zo zijn er geen staanplaatsen meer beschikbaar en gaan de tickets voor de eerste ring erg hard. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Tino Martin.

Max JolingBekijk profiel »

Journalist, auteur, columnist en daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes.

Reacties

Log in om reacties te bekijken en te plaatsen.