Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

SP stelt vragen over veiligheid busvervoer na mogelijk nieuw incident in KruidenwijkDe SP heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over de veiligheid van het busvervoer. Volgens de partij zou er afgelopen weekend opnieuw een incident hebben plaatsgevonden in de Kruidenwijk waarbij er geweld is gebruikt tegen een buschauffeur en medewerkers van Service & Veiligheid. Ook zou er minder veiligheidspersoneel worden ingezet volgens de FNV.

Schriftelijke vragen

De SP wil van het college weten of zij al contact heeft gehad met Connexxion over het terugdraaien van het aantal veiligheidsmedewerkers in de bussen en of het college het met de partij eens is dat er meer veiligheidsmedewerkers dan nu het geval is, moeten worden ingezet. Ook wil de partij weten welke extra maatregelen het college kan nemen om dergelijke voorvallen zoals afgelopen weekend te voorkomen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties