Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerder (47) aangehouden in internationaal witwasonderzoekDe politie heeft woensdag een 47-jarige man uit Almere aangehouden in een internationaal witwasonderzoek waarvoor eerder al 6 verdachten werden aangehouden. De verdachte werd op 13 maart, een dag voor de actiedag van het witwasonderzoek, aangehouden in een ander onderzoek waarin hij verdacht wordt van betrokkenheid in handel van verdovende middelen. Toen gaf de man een valse naam op en had valse identiteitspapieren bij zich. Nadat de echte identiteit van de man was vastgested en was verhoord, kon de man woensdag worden aangehouden op verdenking van witwassen.

Huiszoeking

In de woning van de man is vervolgens een huiszoeking gedaan, waarbij er beslag is gelegd op 100.000 euro aan contant geld, een stroomstootwapen en een waardevol horloge.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties