Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Politie zoekt getuigen van woningoverval in DanswijkDe politie is opzoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Swingstraat in de Danswijk. De woningoverval vond afgelopen maandagmiddag plaats. Die middag deed een jongen rond 15.00 uur zijn voordeur open toen plotseling twee onbekende mannen hem bedreigden met een mes en hem de woning induwden. De woning werd doorzocht waarna de overvallers er vandoor gingen.

Onderzoek

De recherche startte vervolgens een onderzoek en is op zoek naar getuigen. Een aantal getuigen zijn al gehoord, maar mogelijk dat er meer mensen zijn die informatie hebben wat het onderzoek kan helpen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties