Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Nieuwe gebiedssecretaris voor stadsdeel Almere BuitenAlmere Buiten krijgt een nieuwe gebiedssecretaris. Na vier en een half jaar geeft Hetty Vroege het stokje over aan Hennie Brandenburg, die tijdelijk haar functie waarneemt tot een opvolger is gevonden. "Na 16 jaar bij de gemeente Almere te hebben gewerkt, waarvan de laatste 4,5 jaar in Almere Buiten als gebiedssecretaris, ga ik de gemeente verlaten", aldus Vroege. Over 2 weken start zij aan een nieuwe uitdaging bij de gemeente Amsterdam: "Ik kon deze uitdaging niet weerstaan, mijn oude vakgebied in het stadsdeel waar ik jaren gewoond en gewerkt heb. Ik ga daar aan de slag als evenementenvergunningverlener."

Bewonersinitiatieven

Vroege heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor Almere Buiten, zo was zij actief betrokken bij de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting waarbij nieuwe Buitengewone Buitenaren werden gehuldigd en was betrokken bij veel bewonersinitiatieven. Zelf ontving zij in 2016 de onderscheiding. "Ik heb zoveel mooie initiatieven tot bloei zien komen, zoveel inzet van bewoners gezien en erg fijn samengewerkt. Ik wil een ieder hier hartelijk voor bedanken."

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties